SLOBA RADANOVIĆ PONOVO VERUJE U BRAK: Ženim se, Jelena je upoznala moju porodicu, a ja njenu decu!

Sloba Radanović konačno je priznao vezu sa Jelenom Đuričanin, a kako sada stoje stvari planira da ponovo stane na "ludi kamen".

Sloba se prošlog leta razveo od Kije Kockar, ali navodi da nije izgubio veru u brak, te da je svoju sreću sada pronašao pored Jelene.

- Jelena i ja smo bili bliski prijatelji, a onda je naš odnos postao intiman. Mi smo dokaz da prijateljstvo može da preraste u ljubav! Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! Moguće već u toku sledeće godine. Bitno je da posle razvoda sa Kijom i dalje verujem u instituciju braka - rekao je pevač za "Informer".

Jelena Đuričanin i dalje je u zakonitom braku sa nekadašnjim suprugom Igorom Markovićem, sa kojim ima dvoje dece, iako su već duže vreme rastavljeni.

- Je l' treba da priložim dokumentaciju da sam se razvela?! Neprijatno mi je da pričam o nama, ali mogu da vam kažem da Sloba ima mnogo kvaliteta i da je poseban na milion i jedan način - navela je ona za pomenuti list.

Sloba otkriva i da je Jelena bila uz njega kada je pre dva meseca imao problem sa bivšom suprugom Kijom, koja ga je napala nožem u njegovom stanu.

- Jelena mi se našla kada sam imao frku sa Kijom. Ona je uz mene u svim lepim i teškim životnim situacijama. Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu - kaže Sloba i dodaje da će devojka biti uz njega na novogodišnjem nastupu u Beogradu.

- Jelena je upoznala moju porodicu, a i ja sam upoznao njenu decu! Jelena će biti na mom zajedničkom nastupu sa Cecom Ražnatović. Ako nađem desetak slobodnih dana posle praznika, otići ćemo na odmor - navodi on.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.