BIO JE TO SAVRŠEN BRAK PUN KOMPROMISA: Prvi put nakon razvoda oglasila se Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš razvela se pre nešto više od mesec dana od golmana Vladimira Avramova.

Iako je brak pevačice i fudbalera delovao kao jedan od najskladnijih na estradi, par nije uspeo da ostane zajedno. Kako saznajemo, krah petogodišnjeg braka iz kog imaju ćerkicu Viktoriju usledio je zbog česte razdvojenosti, na koju su zbog poslovnih obaveza bili osuđeni.

- Slavica i Vlada su sve doskoro imali savršen brak pun kompromisa i razumevanja. Ona ga je pratila u stopu gde god bi krenuo, pa je tako sa njim živela i u Dubaiju i u Japanu. Želela je da bude sa ćerkicom dok devojčica ne napuni bar dve godine i nije joj smetalo što ne radi i što je kod kuće. To se promenilo kada je konačno shvatila da joj je potrebna karijera i da želi da se vrati u Srbiju - priča izvor i ističe da je Vladimir podržao njenu odluku da se posveti karijeri jer ni sam nije očekivao da će to uticati na njihov brak.

- Iako mnogi misle da je Vlada Slavici branio da peva, istina je da je on zapravo bio taj koji ju je terao da se vrati muzici. Svakodnevno bi joj govorio da nema ništa loše u tome da se posveti sebi sada kada im je ćerkica porasla. A kada je konačno uspeo da je ubedi da se vrati u Srbiju i snimi pesme, nastali su prvi problemi. Njegovo novo angažovanje u Engleskoj dok je ona u Novom Sadu sa ćerkicom, razdvojenost na koju nisu navikli, Slavičina želja da uspe i da se vrati, sve je to uzelo maha i počeli su da se udaljavaju kao par. Ni jedno ni drugo nikada nisu ni pomišljali da bi njihov brak ikada mogao da pukne, ali upravo to se desilo - kaže izvor i tvrdi da su do odluke da je razvod najbolje rešenje došli zajedno.

- Kako je potreba da se rastanu sa obe strane došla neočekivano, nedeljama su razgovarali o rešenju. Tešili su se da se radi o teškom periodu i da će sve proći, ali postajalo je sve jasnije da su im se emocije ugasile i da je razvod neminovan. Tako je i bilo, pa su se mesec-dva otkako su počeli problemi sporazumno razveli - navodi izvor uz objašnjenje da je pevačici i golmanu veoma važno da ostanu prijatelji.

- Budući da je razvod sporazuman i da su oni, osim emotivnih partnera, od prvog dana najbolji prijatelji, važno im je da tako i ostane. Ni pod razno ne žele da njihova ćerkica trpi i oseti njihov razvod. Ona je još mala, a pored toga već mesecima je naviknuta na to da su roditelji razdvojeni. Malena Viktorija će, naravno, biti sa Slavicom, koja ni na jedan način neće uskratiti Vladi vreme sa njom. Oni su svakodnevno u kontaktu oko naslednice, uskoro će Slavica ćerkicu voditi kod Vlade i sve je kako treba - zaključuje izvor.

Slavica nije bila raspoložena da komentariše odnos sa svojim suprugom.

- Nikada nisam pričala o suprugu i detetu, a tako će biti i sada - rekla je pevačica, da bi na pitanje koliko ima istine u tome da je već mesec dana razvedena, iskusno izbegla odgovor.

- Ne želim da pričam o tome - istakla je pevačica.

Izvor: Alo!
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još