SKLONILA SAM SE DA GA NE UBIJEM: Iva Grgurić ne može da preboli uvrede koje je dobila od Karića (VIDEO)

Iva Grgurić je prethodne noći doživela ogromno razočaranje, ali i poniženje od svog bivšeg dečka Stefana Karića koji joj je uputio niz pogrdnih reči i uvreda. Svi su videli da je razlog tome bila providna haljina u kojoj je trebalo da se slika povodom novogodišnjih praznika, a što se njemu nimalo nije dopalo.

Drvo mudrosti je i Ivu pozvalo na razgovor kako bi priznalo da je zbunjeno, jer ne može da shvati zbog čega ona nikada ne odreaguje burno kada je on povredi i pogazi njeno dostojanstvo i moral.

- Mina i ja smo pomešale stvari, ja sam otvorila prvi za koji znam da je moj. Ona je pomešala jedan, ja sigurno znam koje su stvari moje, dobila sam par nekih porukica, verovatno ste to videli. Haos mi je u glavi, kao i zbog one situacije sa Stefanom. Izmešana su mi osećanja, plačem od ranog jutra, u emotivnom sam rastrojstvu. Ljudi se ovde samo hvataju za reči, osećam se kao da sam na meti i sad svi ciljaju i jedva čekaju da me pogode. Ne želim da budem žrtva, shvatam da sam kriva zbog situacije, jer nisam rekla iskreno šta mislim, jer sam videla da i on guta neke stvari. To što on misli, ja sam samo rekla. Sećam se da sam mu rekla da je bio u pravu, moje emocije nisu baš 100%, ali imam emocije. Ovo je sve bilo isforsirano, cela naša veza, on je klimao glavom. Rekla sam da mi fali i da mi nedostaje. Onda smo se zezali da li imam emocije 5 ili 10%, to me Vladimir pitao na radiju. I kad sam izašla posle radija, rekao mi je da mu se ne obraćam, neću da se svađam. On je mislio da je mene neko savetovao u pabu pre nego što sam išla da odgovaram na pitanja. Na radiju sam rekla šta mislim u tom momentu. I sinoć je pod dejstvom alkohola prso i rekao mi je šta misli i ne misli. Mene je pogodilo i u malom mozgu je meni potvrdio sve ono što sam mislila - rekla je Iva.

Meni mnogo toga nije jasno. Dobila si poklon od Stefana za mesečnicu. Ako veza nije funkcionisala, zašto je to uradio? - pitalo je Drvo mudrosti.

- Ne znam, ne znam u kojoj dozi je imao emocije. To je rijaliti! Pokušali smo, izgleda da nismo jedno za drugo. Ja sam u startu rekla da je on tip muškarca koji se meni sviđa, misteriozan je. Ima karakteristike koje sam mogla uočiti. Teška je osoba, to je i on sam rekao, a ja sam nepromišljena u potezima, a on ih primeti, zameri mi i ne kaže mi. Ako je trenutno ljut, to možemo da rešimo. Baš sam se ružno osećala - rekla je Iva.

Ako te je toliko povredio sinoć, zašto mu nisi zamerila?

- Ne znam, sklonila sam se da ga ne ubijem. Ja njemu zameram duboko u sebi, ne želim da mu kažem sve, ispašće da ja njega napadam. Ja bih njemu rekla svašta, ali se ustručavam - rekla je Iva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još