OVAKO JEDAN SRBIN NE BI SMEO DA SE PONAŠA! Mirjana Antonović otkrila: Miroslav je odbio da priloži DNK

Miroslav Ilić nedavno je dobio sudski nalog da se izjasni da li će priložiti DNK uzorak na ročištu sa bivšom izabranicom Mirjanom Antonović.

Mirjana je sada ispričala nove detalje koji su se dogodili u nastavku suđenja i otkrila da je Miroslav odbio da priloži DNK što ju je razbesnelo.

- Dragi moji prijatelji, posmatrajte kako jedan Srbin nikad ne bi smeo da se ponaša! Miroslav je odbio da priloži DNK. Miroslav Ilić je dobio sudski nalog da se izjasni u roku od osam dana, da li ima nameru da priloži DNK za analizu. Pošto se nije odazvao na nalog, to sud tretira kao odbijanje - poručila je Mirjana putem Fejsbuka.

- Znači Miroslav je odbio da se podvrgne DNK analizi. Tim potezom je faktički priznao da je Devin njegov sin - dodala je.

Podsetimo, na ročištu koje je održano početkom decembra Miroslav Ilić je tvrdio da nije siguran da je Mirjana majka Devina Antonovića, jer je menjala prezime.

- Da sam menjala ime 40 puta, ja sam Devinova majka. To nema blage veze sa utvrđivanjem očinstva. Smešno i žalosno kakvim se manipulacijama bave - napisala je tim povodom.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Mirjana Antonovic/Facebook

Pogledajte još