NIJE IVA PRIŠLA SALETU VEĆ ON NJOJ: Suzana Jovanović otkrila pozadinu zajedničke fotografije Popovića i Grgurićeve

U toku ove nedelje je u domaćim medijima odjeknula vest o navodnoj aferi između Saše Popovića i Ive Grgurić, učesnice "Zadruge", a njihova zajednička fotografija iz Opatije je obišla društvene mreže.

- Ma, gluposti, taman posla! Ova devojka iz "Zadruge" je samo bila u istom restoranu gde je bio i moj Sale sa prijateljima, pritom sam i ja bila u Opatiji na odmoru - ispričala je Suzana Jovanović za "Svet".

- Nije Iva Saletu prišla, već je njoj Sale i nekoliko naših prijatelja zbog pomeranca kojeg je držala u krilu. Pitali su je gde je kupila psa, jer smo mi od jula tražili da kupimo pomeranca, pošto nam je prethodni uginuo i bili smo tužni. Pre mesec dana smo dobili novog psa iz Rusije. E, zato smo letos svakog sa psom zaustavljali i pitali iz kog je legla. Šta je tu strašno? Volimo kuce i životinje. Devojka je onda pitala: "Sale, mogu li sa vama da se slikam? Vi ste popularni." Naravno, Sale je pristao, on svima izlazi u susret i zato ga ljudi vole. Nisam imala pojma ko je ona dok je posle u "Zadruzi" nismo slučajno videli.

- Sale i ja se smejemo ovim glupostima, ali to je stvarno dno dna! Izgleda da sve to rade namerno, baš su uporni. Ne znam iz čije kuhinje to ide, niti znam porive, ali kao da hoće da nas posvađaju, pa podmeću ovu Ivu i te neke pevačice. Vidim da neko voli da se igra tuđim životima, ali, dobro, to se sve vrati. Što bi rekao naš narod: "Za dobrim konjem se prašina diže". Moraju takve stvari da prave, valjda su čitane i donose popularnost tim devojkama - dodala je Suzana i zaključila:

- Sa nama je sve u redu, mi smo skladna i sasvim normalna porodica.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: suzanapopovic69/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.