POMIRENJE NA POMOLU: Slavica Ćukteraš se viđa sa bivšim partnerom Žikom Jakšićem?!

Slavica Ćukteraš se pre nešto više od mesec dana navodno razvela od golmana Vlade Avramova, a kako se navodi, tada je i počela da se viđa sa nekadašnjim dečkom, muzičkim producentom Žikom Jakšićem.

Oni su, prema pisanju "Alo"-a, već nekoliko puta išli na kafu, a prema rečima dobro obaveštenog izvora, do pomirenja ipak još nije došlo.

- Žika i Slavica su dugo bili u vezi i uvek su se super slagali. Posle raskida su ostali u super odnosima i uvek su jedno u drugom imali prijatelja. Nisu se dugo čuli jer su posle rastanka našli druge partnere. Žika se razveo pre dve godine i od tada u javnosti nije bio sa drugim devojkama, a kada je od prijatelja čuo da je Slavica stavila tačku na brak sa Vladimirom, poželeo je da je čuje. Nabavio je njen broj preko prijatelja i kada ju je pozvao, ona se veoma obradovala. Razgovarali su kao da nije prošlo gotovo deset godina od njihovog raskida i dogovorili su se da popiju kafu kada Slavica bude bila u Beogradu - otkriva izvor i dodaje da su prvi put na kafi bili više od tri sata.

- Kada su se videli, nisu znali odakle da počnu sa pričom. Slavica je bila veoma uzbuđena što se videla sa njim nasamo i što je mogla da mu kaže šta se desilo sa njom i Vladimirom. Svom prijatelju se poverila i rekla mu da joj je bilo mnogo lepo sa Žikom, ali da su oni samo prijatelji i da će tako za sada i ostati jer nema nameru da se upušta u ljubavnu vezu. Ni pod razno ne želi da njiho va ćerkica trpi i oseti razvod, a kamoli da upoznaje maminog novog dečka. Malena Viktorija živi sa Slavicom i bilo bi veoma rano da upoznaje nove ljude. Ono što je dobro jeste da je Slavičina ćerka navikla na razdvojenost roditelja i nije joj teško što tate nema. Slavica je svakodnevno u kontaktu sa Vladom zbog naslednice i sve je kako treba - rekao je izvor ovog lista, pa dodao da Žika ima strpljenja sa Slavicom i da želi da njihovo prijateljstvo ne bude previše forsirano.

- Žika je nekoliko puta naglasio da ne želi da srlja, niti da forsira neku priču među njima. Samo hoće da joj se nađe pri ruci kada joj je potreban, da je sasluša i da joj bude podrška u ovim teškim trenucima. Ipak, ukoliko dođe do pomirenja, rekao je prijatelju da nema ništa protiv toga, ali da ne želi da pritiska pevačicu - tvrdi izvor.

Pevačica se još uvek nije javno izjašnjavala po ovom pitanju, kao ni Jakšić.

Izvor: Blic.rs/Alo!
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.