UDAĆU SE PRE ANASTASIJE: Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o željama za 2020. godinu

Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da su joj se ispunile sve želje osim jedne, koju ima za narednu godinu.

- Volela bih da se udam. Ostalo je još samo to da ostvarim, sve drugo već jesam - kaže kroz smeh Ceca i dodaje:

- Udaću se pre Anastasije, jer mora da se zna ko je stariji. Ona je još mlada, neka sačeka svoj red.

Ceca je potom objasnila da se šali, kao i da zna kako to izgleda, s obzirom na to da je probala.

- To je nešto najlepše što jednoj ženi može da se desi, da nađe pravog čoveka pored kojeg može da uživa u životu i oseća se kao princeza. Isto tako, kroz moje sazrevanje i životno iskustvo shvatila sam da za sreću nije neophodan muškarac i da sam zaista srećna sa svojom decom - rekla je Ceca i dodala:

- Ljubav se ne traži, ona se desi ili se ne desi. Kao i udaja. Nikuda ne žurim. Nisam neispunjena i nesrećna, iako nemam partnera. Naprotiv! Organizovala sam se onako kako sam želela i stvarno sam zadovoljna u svojoj koži.

Privatno i poslovno, godina za nama joj je bila odlična, ali joj je falilo, kako kaže, malo više odmora. Zbog toga će nastojati da u narednoj godini sebi obezbedi više slobodnih dana.

- Imala sam izuzetne momente, sjajne koncerte, ogromnu posećenost... Ne volim mnogo da pričam o svojim poslovnim uspesima, više volim da dela govore. Ali ako me već pitate, zadovoljna sam godinom na izmaku. Volela bih da u 2020. malo više ukradem od leta i da se malo više odmaram. Godinama more i palme gledam samo na slikama - priča kroz smeh Ceca.

Izvor: Alo!
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.