RODILE SU SE SIMPATIJE, NEKA ON MISLI NA SVOJU ŽENU: Ivana Šopić priznala emocije prema Marku Janjuševiću Janjušu (VIDEO)

Na imanju u Šimanovcima sinoć je bila organizovana "Igri istine". Marija Kulić postavila je pitanje Ivani Šopić želeći da se razjasni šta Ivana zaista oseća prema Marku Janjuševiću Janjušu.

Znaš koliko sam ja puta prebacivala Janjušu za prvu sezonu, znala si šta je radio i kako je radio, zašto si ovo dozvolila? Da li si se zaljubila ili si namerno to uradila? Namerno da mu rasturiš brak ili da pobegne - pitala je Marija.

- Vi ste mi dali dve opcije, ja biram treću. Nisam zaljubljena, ne volim ga, to je neki prijateljski odnos, rodile su se neke simpatije koje su više od prijateljstva - rekla je Ivana.

- Ona svađa malopre je bila kao svađa bračnog para... Ja ne krivim tebe, nego njega. Ali ja bih sebe krivila kad bi znala da će možda jedno dete da živi sutra bez oca - navela je Marija.

- Rodile su se simpatije. Taman posla, ja ne želim da rasturim bilo čiji brak. Zato sam povukla ručnu, nema šanse da budem sa njim, ja ću da mislim da njegovu ženu, neću sebe da ponižavam, on treba da misli na svoju ženu - istakla je Ivana.

- Ona je slobodna, on ima ženu, uvek je problem u ljudima koji su u braku - dodao je Mirko Gavrić.

- Rekla sam da imam osećaj da neko napolju pati zbog toga što ja radim i zato sam povukla ručnu - rekla je Ivana.

- Ona je rekla da ima simpatije, emocija je isto prevara, čak i više nego s*ks. Ivana je rekla da joj je on prijatelj, ali da je osetila simpatije. Ali i ta simpatija je vid prevare, bar za mene - navela je Jovana Tomić Matora.

- Zato se ja osećam krivom i povlačim se iz tog prijateljstva - navela je Šopićeva.

- Ja kao slobodan čovek imam pravo da se zaljubim u tebe, nikad nije treća osoba kriva - naveo je Mirko Gavrić.

- Kriva je, što se nije zaljubila u tebe nego u oženjenog čoveka - vikala je Natalija Trik FX.

- Nismo se muvali, nikad me nije muvao bre, niko nikad ne bi provalio da nisam rekla. Samo sam htela da budem iskrena - navela je Ivana.

- Tebi će da se vrati kad budeš najviše volela - dobacila je Marija Kulić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još