ACA LUKAS PRIZNAO DA KORISTI BOTOKS: Žene se stalno "pune", a i mi muškarci starimo kao one!

Pevač Aca Lukas zauzet je snimanjima novogodišnjih programa, kao i njegove kolege, a u jednoj od pauza popularni folker ispričao je šta bi voleo da promeni u narednoj godini.

Folk pevač je otkrio kakvi su mu dalji planovi, pa se požalio da često kuburi sa kilogramima.

- Mogao bih da smršam malo. Stomak me nervira kad ga dobijem, a na meni se odmah vidi, jer nisam nešto visok. Moja kilaža stalno varira i to je moj stalni problem sa kojim kuburim, mada se i ne opterećujem posebno zbog toga - rekao je Lukas, a na pitanje da li mu devojke zameraju zbog viška kilograma, odrično je odgovorio.

- Dame nisu imale primedbu na račun mojih kilograma, ali ja sam vrlo svestan kako izgledam. Imam ogledalo, pa vidim kad nešto nije kako treba - kaže pevač koji je jedna od retkih zvezda koje su priznale da su zbog boljeg izgleda posegle za botoksom. Međutim, to nije sve, pa sada Aca otkriva šta je sve radio, tj. kojim intervencijama se podvrgao:

- Dva puta sam koristio botoks. Zašto je to bitno da se zna, ne razumem?! Pevačice i žene ga koriste obilato i stalno se pune, a i mi muškarci starimo kao one. Opet ću ako mi se bude radilo, a šta koga boli ku*ac šta ja radim. Jasno je da i botoks ima mane, da posle njega mimika nije prirodna, pa se desi da je neusklađena sa realnim osećanjima. Na licu se dobije osmeh, a vi ste tužni.

On preferira crnu garderobu i često nosi crnu pletenu kapu, koja je odličan izbor da se sakrije nesređena frizura. Međutim, on ne priznaje da kapom krije neurednu frizuru, zbog koje su ga prozivali u nekoliko navrata.

- Kapa je moj fazon, a kosa mi je uvek čista. Ne krijem kapom neopranu kosu - istakao je popularni folker.

Izvor: Srbija Danas/Srpski telegraf
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još