PODMLADITE SE: Savršene šiške za svaki oblik lica

Stručnjaci tvrde da su šiške najbrži vid face liftinga, one brišu tragove umora i podmlađuju ženu koja ih nosi. Međutim, šiške su frizura koja pruža mnogo prostora za grešku, pa ako želite da ih oprobate na svome licu, obratite pažnju na strukturu vaše kose i oblik lica, kako biste za sebe izabrale idealan model, koji će vas otvoriti na pravi način, a ujedno neće biti previše zahtevan tokom stilizacije.

Ovoga puta izdvojili smo idealne frizure sa šiškama za svaki oblik lica.

Srcoliko lice – Šiške do obrva

Ako je vaše lice srcoliko, odaberite šiške do obrva i to kose, na jednu stranu, koje vašem licu daju asimetriju i ublažiti određene crte lica, pa će vam ujedno dati i mladolik izgled.

Duguljasto lice – Guste šiške

Ako je vaše lice izrazito izduženo, šiške će vam pomoći da ga vizuelno skratite. Dakle, idealna frizura za vas su guste, oblo isfenirane šiške, koje ublažavaju dužinu i oštrinu vašeg lica.

Okruglo lice – Nešto duže šiške

Stepenasto šišana kosa svojim slojevima vizuelno izdužuje okruglo lice i svojom razigranom strukturom prikriva sve naše nedostatke. Nešto duže stepenasto šišane šiške, koje dobijaju potpuno drugačiji oblik sa promenom razdeljka, čine praktičnu frizuru, koja ima moć transformacije, a ujedno su sjajan odabir upravo za ovaj oblik lica.

Četvrtasto lice – Stepenasto šišane šiške

Razdeljak na sredini još će više proširiti četvrtasto lice, zato odaberite stepenasto šišanje cele kose, u što više slojeva, a naročito se odlučite za stepenasto šišane šiške, koje će biti idealan okvir i suziti vaše lice.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još