Agresivnost i ritam lome Barselonu

BEOGRAD, 29. novembra 2010. (Beta) - Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović rekao je da će njegova ekipa pokušati agresivnošću i jakim ritmom da savlada Barselonu i osvoji prve bodove u Evroligi.

"U ovoj grupi su Mladost i Partizan blagi favoriti, ali to moramo da dokažemo u bazenu. Igraćemo agresivno, na pobedu. Barselonaa ima dva levoruka igrača, Pereza i Malaru, oni su najveća opasnost. Tražiću jak ritam i čvrstu odbranu", rekao je Milanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je u prvom kolu Evrolige u Zagrebu izgubio od domaće Mladosti.

"Nisam bio zadovoljan izdanjem tima u Zagrebu, ali verujem da je to opuštanje prošlo. Sve usmerili na pripremu narednih duela i zadovoljan kako smo radili u periodu između ove dve utakmice", kazao je on.

Milanović je najavio i nekoliko kadrovskih promena u sastavu šampiona Srbije.

"Sastav je donekle izmenjen, jer ću tražiтi mesto za dva mlada igrača Dedovića i Mandića. Oni predstavljaju budućnost srpskog vaterpola", naveo je on i dodao da je Nikola Rađen prethodnih nekoliko dana imao problema sa povredama.

"Svesni smo da u Zagrebu nismo igrali dobro. Spremali smo se naporno u prethodnom periodu i želimo da se vratimo u stari pobednički kolosek", istakao je Rađen.

Partizan je saopštio da će ceo prihod od prodaje ulaznica za tri utakmice Evrolige na Banjici, koliko će Partizan igrati kao domaćin u prvoj fazi takmičenja, biti uplaćen kao pomoć Kraljevu.

Utakmica drugog kola C grupe Evrolige Partizan-Barselona igra se u sredu od 20 sati na bazenu na Banjici.

Pogledajte još