DA JE IŠLO, NE BIH BIO OVDE: Edis Fetić Edo javno odbacio suprugu Zilhu (VIDEO)

Prvo pitanje u emisiji "Pitanja novinara" postavio je novinar Darko Tanasijević. Darko je postavio pitanje Edisu Edu Fetiću.

Tvoja veza sa Draganom Mitar je nedavno obelodanjena. Ti si rekao da si oženjen, ali da nisi u braku. Da si razdvojen od supruge, da stvari ne štimaju. Takođe, pričao si pre više od dve nedelje drugačije stvari. Ukoliko si obelodanio vezu, zbog čega si u svim anketama svoju suprugu stavljao uvek ispred Dragane? Zilha je uvek bila u prvom planu, a Dragana u drugom - glasilo je pitanje.

- Mi smo bili u nekoj svađi, Dragana i ja, pre ulaska. Kao i svaki normalan čovek razmišljam gde, kuda, kako... Emocije su proradile... Kada sam došao ovde, Dragana je imala šta je imala sa Vladimirom. Moj inat je govorio iz mene - odgovorio je Edo.

Vratićemo se na tvoj brak. Dolazimo do nekih stvari koje su konfuzne. Krajem aprila ti i supruga ste otputovali i slavili njen rođendan i desetogodišnjicu braka, a u avgustu putovali na more sa decom. Kako to, ako niste u okej odnosima? - nastavio je Darko.

- U aprilu smo slavili, u avgustu smo bili odvojeni. Nismo putovali na more. Decu smo vodili u akvapark u Jagodini. Ja sam tom ženom imam decu, imaćemo kontakt do kraja života. I da sam je poveo na more... Ako su naši odnosi čisti, normalna stvar. Do kraja leta smo pokušavali da napravimo neku situaciju, nije išlo. Da je išlo, ne bih bio ovde - odgovorio je Fetić.

Koliko ste često ti i Dragana imali turbulencija u odnosu pre "Zadruge 3"?

- Naš odnos je sve, samo nije normalan. Od početka odnosa, pa do sad. Iako delujemo okej, to odvajanje, imali smo ogromne prepreke. Ali uspešno ih prevazilazimo. Mnogo stvari se izdešavalo, trebalo bi mi 4 "Zadruga" da sve ispričam - ispričao je Edis.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.