JEDNOSTAVNA ELEGANCIJA: Tri savršene frizure za novogodišnju noć

Kako nas je praznična euforija sve obgrlila, već uveliko razmišljamo o sjajnim outfitima, ali i frizurama za novogodišnju noć. Ovog puta odlučili smo se za jednostavnu eleganciju i za vas izabrale tri frizure koje je veoma jednostavno napraviti, a da utisak koji ostavljate bude sofisticiran i u skladu sa vašom odevnom kombinaciom.

1. Bujne lokne

Lokne su sinonim za hollywoodski glamur i omiljena su nam frizura za sve posebne prilike, ali za najluđu noć u godini, bujne, glamurozne lokne su sjajan izbor. Stilizacija je jednostavna, ako kosu adekvatno pripremite. Ceo outfit upotpunite make up-om i zanimljivim nakitom i učinite od sebe divu večeri.

2. Rep

Ako je vaš outfit prilično upečatljiv, odlučite se za nešto jednostavniju frizuru poput visokog repa. Ova frizura gotova je za svega par sekundi, a ako želite nešto atraktivniju verziju, blago uvijte svoj rep i ukrasite ga nekim hair aksesoarom.

3. Pletenice

Pletenice su sjajan detalj svake elegantne frizure, bilo da je reč o repu, puštenoj kosi, ili elegantnoj punđi. Ukoliko ste se odlučili za nežnu šminku i romantičnu kombinaciju upotpunite svoj look romantičnim pletenicama.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još