NE PLANIRAM DA SE ŽENIM: Stefan Živojinović progovorio o vezi sa Bojanom Rodić!

Stefana Živojinovića nedavno su domaći mediji spojili sa Bojanom Rodić, sestrom novopečene snajke porodice Ražnatović, a on je otkrio da ga u poslednje vreme previše opterećuju vesti o njegovom privatnom životu, jer su njemu karijera i muzika na prvom mestu.

- Bojana i ja se poznajemo, prijatelji smo, pa su verovatno zbog toga pisali da smo u vezi. Zaista nikada ne bih tražio popularnost na taj način, da ne pomisli devojka da je to dolazilo sa moje strane - izjavio je Stefan.

Titula najpoželjnijeg neženje mu veoma imponuje, ali ne planira uskoro da se ženi.

- Naravno da mi to laska, ali zaista je bilo previše devojaka sa kojima su me povezivali. Okej, možda nije strašno kada si muško da te non-stop spajaju sa nekim novim cicama, ali moram priznati da mi to u poslednje vreme malo smeta - bio je iskren Živojinović.

Stefanova muzička karijera je u usponu, a ove godine prvi put će nastupati i za doček Nove godine u popularnom beogradskom klubu. Međutim, on ima planove koji se ne tiču isključivo muzike:

- Lud bih bio kada bih se bavio samo pevanjem, iako ga volim najviše na svetu. Sredinom sledeće godine ću početi da se bavim novim poslom, ali sad ne bih mogao da kažem ništa više o tome.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: /Instagram

Pogledajte još