LUNA, IZGURAJ OVO, NE ŽELIM DA PATIŠ: Marko Miljković poslao poruku Đoganijevoj

Rijaliti učesnik Marko Miljković kaže da osećanja koja gaji prema pevačici i blogerki Luni Đogani ne mogu da se ugase tek tako, ali da od pomirenja ipak nema ništa.

- Razišli smo se kao sav normalan svet. Ljubav postoji, postojala je i postojaće, to je to. I dalje gajim osećanja, to je normalno. Osećanja ne mogu da nestanu tek tako. Ne postoji šansa da se pomirimo, iz ove situacije to jednostavno ne vidim. Bilo bi mi krivo da uopšte nismo pokušali u spoljnom svetu, ali jesmo i nismo uspeli i najnormalnije je da se raziđemo. Nema tu šta više da se radi - kaže Marko.

On ističe da je do kraja došlo jer ne funkcionišu kao par.

- Luna i ja nismo dobar spoj. Stvorili smo tu ljubav u veštačkim uslovima u rijalitiju, a izgleda da u prirodnim uslovima ipak ne možemo. Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide!

Marko je svoju i Luninu ljubav čak uporedio s mobilnim telefonima.

- Kao kad imate dva različita operativna sistema, a hoćete da skinete aplikaciju koja ne radi u vašem. Mi nismo kompatibilni i ne može da se instalira pogrešan operativni sistem od onog što se traži. Želim sve ovo prosto da objasnim da biste me svi razumeli. To je srž. Nas dvoje nismo spoj, imamo potpuno različita gledanja na svet, nismo se našli i to je to, i baš zato je bilo logično da se raziđemo - ističe Marko Miljković.

On kaže da bi voleo i da se drugi ljudi pomire sa tim.

- Ne bih voleo da se sad prave grupe - pomirite se itd... Molim ljude da me niko ne pritiska i ne tera na neko pomirenje. Probali smo, dali sve od sebe, slažem se sa Lunom da smo dali sve, al’ ne ide i ćao. Ne možemo da guramo na silu nešto što ne ide. Ljubav postoji, ali nažalost - ta ljubav mora da se saseče - iskren je on.

Iako je u više navrata bilo priča da će se Marko i Luna družiti on u to baš i ne veruje.

- Teško da ćemo da ostanemo prijatelji, ali koliko je moguće da budemo u dobrim odnosima - bićemo, ja ću se potruditi. Želim joj sve najbolje i u karijeri i u svemu, želim da što pre Luna izgura ovo i da ne pati zato što je bilo nekih situacija kad joj je bilo loše što su svi i videli i došlo je i do mene i žao mi je. Teško sam to podneo, ali šta da radim, gotovo da sam siguran da bi to kad-tad puklo, čak i da smo sad prešli preko ovoga - kaže Marko i ističe da će se on sada maksimalno baciti na posao i da mu najviše prija kada radi.

- Okej sam koliko mogu da budem, mogu da kažem da sam u redu.

Izvor: Blic.rs
Foto: marko.miljkovic/Instagram

Pogledajte još