TO SEBI NE MOGU DA OPROSTIM: Marinu Tadić grize savest zbog jedne greške koju je napravila u trudnoći

Pevačica Marina Tadić u osmom je mesecu trudnoće. Ona će sledećeg meseca roditi ćerku kojoj su ona i njen partner odlučili da daju ime Vera, a kako kaže, doktor joj je naredio da poslednje nedelje trudnoće provede tako što će mirovati, što njoj teško pada.

- Mislim da sam na početku trudnoće, pa pokušavam da se ponašam onako kako sam to činila ranije, kad sam tek ostala u drugom stanju. Doktor me opominje da moram da usporim, jer je neophodno da mirujem na kraju trudnoće - priznala je pevačica, koja se kaje zbog jednog svog postupka tokom trudnoće.

- Sve je prošlo u najboljem redu. Na početku sam imala mučnine i tegobe, ali brzo su prošle. Nisam jela ništa u preteranim količinama, a nisam bila ni zahtevna trudnica. Zaista sam se hranila kao i pre trudnoće. Nisam se budila noću zbog gladi, naprotiv, uveče mi hrana nije prijala. Jedino zbog čega žalim i zbog čega sam se tokom čitave trudnoće nervirala jeste to što sam jela slatko. To sebi ne mogu da oprostim, ali nažalost nisam mogla da se oduprem.

Marina je već pripremila sobu za bebu.

- Pripremila sam sobu i osnovne stvari neophodne za dolazak bebe u kuću, ali kada bolje pogledam, zbrinula sam je do druge godine. Šalu na stranu, ja inače volim da sve u životu na vreme pripremim, a pogotovo je ta moja osobina došla do izražaja sada kada me očekuje najvažnija stvar u životu - iskrena je pevačica.

Izvor: Blic.rs/Gloria
Foto: marinatadic_official/Instagram

Pogledajte još