ČETIRI TRIKA: Ponovo se zaljubite u svog partnera

I dok se većina bajki završava rečima "živeli su srećno do kraja života", parovi koji su dugo zajedno znaju da u stvarnom životu to baš i nije tako.

Kada prođe početna zaljubljenost, odnosno zaluđenost jednog drugim, veza može da upadne u rutinu, što s vremenom može da dovede i do raskida. Kako vam se to ne bi dogodilo, poslušajte savete eksperta za veze Lise Konsepšn koja je za "Elite Daily" otkrila šta možete da uradite kako biste iz dana u dan vi i vaš partner bili sve zaljubljeniji.

Postavite zajedničke ciljeve

Jedan od načina da se više zbližite s partnerom i još više zaljubite jedno u drugo jeste da postavite neki zajednički cilj. To ne mora da bude ništa veliko. Čak i sitnica poput štednje za zajedničko putovanje će vam pomoći da se više zbližite s partnerom.

Usredsredite se na pozitivno

Sasvim je normalno da partner nakon nekoliko godina veze počne da vam ide na živce, ali ne smete da dopustite da vas naljute sitnice. U takvim situacijama pokušajte da se setite nekog srećnog zajedničkog trenutka, a kada naučite da se fokusirate na pozitivne strane svoje veze, prestaćete da primećujete i sitnice koje vas nerviraju.

Prihvatite i podstaknite partnerov rast

U zdravoj i srećnoj vezi svaki od partnera podržava i podstiče jedan drugog na rast i razvoj. Ako jedan od partnera nema podršku drugog, takva veza teško može da opstane. S druge strane, kada ste jedno drugom podrška i motivacija, vaša ljubav će iz dana u dan samo biti jača.

Zavolite sebe

I poslednje, ali ne i manje važno od ostalog jeste ljubav prema sebi. Ako ne volite sebe, ne možete da očekujete ni da će vas drugi voleti, a kada zavolite sebe, imaćete i više ljubavi za druge.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Freestock.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.