BATALILA PEVAČKU KARIJERU: Ana Sević postaje voditeljka Happy televizije?!

Ana Sević ima mogućnost da se vrati voditeljskom poslu, saznaje Kurir od izvora bliskog zaposlenima na TV Hepi. Naime, ova televizija zainteresovana je da pevačica postane njihovo lice, ali nije reč o rijalitiju, već o nekoj ozbiljnijoj zabavnoj emisiji.

- Ana je posao voditelja odlično obavljala dok je vodila "Zvezde Granda" i emisiju "Neki novi klinci", pa su čelnici TV Hepi došli na ideju da joj uskoro ponude da preuzme jedan novi format u ovoj kući. Ona je dovoljno poznata i atraktivna, a pošto joj je posao pevačice utihnuo i nema nastupe, veruju da bi možda prihvatila ovaj angažman jer bi mogla da postigne - kaže naš izvor.

S obzirom na to da je Sevićeva početkom godine objavila pesmu "Delirijum", zbog saradnje sa Bubom i Džalom pesma ima više od šest miliona pregleda na Jutjubu, i to za skoro godinu dana. Međutim, ako se pogleda ova mreža, pevačicine pesme uglavnom broje do dva miliona pregleda, poput "Lambordžinija". Ni to što je snimila duetsku pesmu s tadašnjim suprugom Darkom Lazićem pod nazivom "Ti si ta" nije joj bila dovoljna odskočna daska za dalju pevačku karijeru. Ali zato je uvek dobijala pohvale za svoj voditeljki posao, pa joj i u biografiji piše da je pevačica/voditelj.

- Na Hepiju su vrlo zagrejani za ideju da se ona pridruži njihovom timu, smatraju da je Ana baš dobra u tome i da joj taj posao bolje ide. Projekat je primamljiv, pa se nadaju da neće odbiti - zaključuje izvor Kurira.

Pevačica se još uvek nije oglasila ovim povodom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.