TI NAJBOLJE ZNAŠ KAKO SE "RAZNOSI" OD DROGE: Sergej Trifunović "servirao" Lukasu vanilice sa belim prahom, Aca žestoko uzvratio!

Nakon što je fotografija Ace Lukasa sa belim prahom počela da kruži internetom folker se našao i centru pažnje javnosti, a sada se komentarima pridružio i glumac Sergej Trifunović.

Između njih dvojice izbio je "rat" na Tviteru, a sve je počelo kada je glumac objavio šaljivu montaže Lukasa sa vanilicama uz komentar:

- Došli smo u posed prave fotografije i ovom prilikom se izvinjavamo Aci Lukasu. I naravno, čestitamo slavu, "Malo Raznesenje".

Folker mu je odmah uzvratio oštrim rečima.

- Sergej, okani me se. Nit' te pratim, nit' me zanima šta objavljuješ, ali me novinari pitaju da komentarišem tvoje bljuvotine dok snimam novu pesmu i gledam svoja posla. To savetujem tebi, to jest, najbolje bi bilo da gledaš svja posla, da se držiš glume i ne talasaš. To što kažu da si napisao na društvenim mrežama je tvoja slika i prilika. Ja sam o svojoj poročnoj prošlosti pričao javno, a ti pišeš gluposti iako najbolje znaš kako se raznosi od droge - odgovorio mu je Aca Lukas.

Podsećamo da se pevač oglasio za "Novosti" povodom fotografije i rekao da se na njoj nalazi šećer.

- Fotografija je nastala davno, iz zezanja sa drugarima. Kakva droga, to je šećer! Mi smo se za***avali, a neko je sada to zloupotrebio, iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja posle svega što sam uradio u životu, dozvolio sebi ovako nešto? Ni kad sam to radio nije bilo moguće da ispliva neka ovakva fotografija, a ne sad. Boli me uvo, nemam za šta da se pravdam – rekao je Lukas.

Izvor: Novosti
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još