BESKONAČNI POKRIVAČ: Rešena viševekovna bitka bračnih parova u krevetu (VIDEO)

Tehnološka kompanija "Simba" tvrdi kako je rešila viševekovnu bitku bračnih parova zbog pokrivača, izumevši pokrivač koji partneri ne mogu da povuku jedan od drugog jer se stalno zamotava.

Krevet koji je izumela kompanija sadrži "beskonačni pokrivač" sa sistemom valjaka koji osigurava da je pokrivač uvek ravnomerno raspoređen. Dok se korisnik noću "baca" i okreće, pokrivač se kreće s njim tako što se okreće kroz niz valjaka i zateže pre nego što druga strana bude otkrivena.

Kompanija je počela da radi na ovoj ideji nakon što su otkrili da je krađa pokrivača jedan od glavnih razloga sukoba partnera u Velikoj Britaniji tokom spavanja. Veruje se da jedna na četiri osobe ima nemirnu noć zbog "otimanja" pokrivača, a jedna od šest osoba je završila vezu zbog toga.

Ovaj krevet bi mogao da se svidi i ljubiteljima enterijera i čišćenja zbog funkcije daljinskog upravljanja rotacionom peglom u podnožju kreveta, koja istovremeno parom čisti i pegla pokrivač. Krevet "Duvet Diplomat" je u fazi testiranja i čeka se reakcije potrošača.

- Krađa pokrivača je predmet bolnih rasprava među parovima i uzrok je svađa. Kad bolje spavate, veća je verovatnoća da ćete doneti bolje odluke, manje rizikovati i započeti dan u pozitivnijem i mirnijem raspoloženju - rekao je izvršni direktor "Simbe" Stiv Rid.

Kompanija je uradila istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 osoba. Utvrđeno je da su krađa pokrivača, neuredan krevet i hrkanje među glavnim stvarima zbog kojih se parovi sukobljavaju.

Izvor: rs.sputniknews.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.