STIŽU POKLONI: Ana Kokić priprema ćerkama iznenađenje

Ana Kokić već uveliko kupuje poklone za predstojeće praznike, a kako je istakla, ćerke će posebno iznenaditi. One, navodno, i ne slute šta je za njih pripremila.

Inače, posebno joj je drago kada vidi da njene devojčice i te kako brinu jedna o drugoj. To joj je, kaže, bio veliki cilj.

- Joj, ja sam već odavno u tome! Spremila poklončiće, svašta nešto smišljam, kombinujem, pravim ali sve je to super. Meni je najbitnije da sam ja moje devojčice naučila da one jedna o drugoj počinju polako da brinu. Da jedna drugoj spremaju poklone. To mi je bio cilj svih ovih godina - da jedna drugu gledaju, da se drže zajedno i da brinu jedna o drugoj - ispričala je Ana, pa je otkrila da iako imaju raznih ideja, nisu uopšte zahtevna deca:

- Ne baš, osim onog jednoroga što su tražile, nisu naznačile da li je to igračka ili zaista pravi jednorog, šalim se. Imaju one te dečije fore, kao pišu pismo Deda Mrazu da ja to vidim, ali znam ja šta je njima potrebno i čemu će se one najviše obradovati. One i ne slute da će to da dobiju.

Novu godinu Ana će provesti radno, ali će 1. januar kao po običaju provesti u porodičnom okruženju.

- Pa ja se trudim da, Novu godinu kad radim, odmah posle nastupa dođem kući. I da se 1. januara probudimo u isto vreme. U principu smo tu. Jedino u 12 uveče nisam tu sa njima zato što radim, ali one to razumeju, shvataju moj posao i podržavaju skroz. Evo sad za Novu godinu će biti sa tatom, ja ću da radim i onda ćemo opet biti zajedno 1. januara ujutru. Ništa komplikovano, ništa strašno - objasnila je pevačica, koja je sa bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anakokicmusic/Instagram

Pogledajte još