IZMEĐU MENE I BOJANA BILO JE RASPRAVA I NESUGLASICA: Mia Borisavljević progovorila o odnosu sa svojim izabranikom

Popularna pevačica Mia Borisavljević, koja je na domaćoj estradi punih 11 godina, večeras je održala promociju novog albuma "Jedna ja". Njoj su podršku pružile koleginice Jelena Kostov i Slađa Allegro, a među prvima je na promociju stigao pevačicin emotivni patner Bojan Grujić.

Mia je na početku intervjua istakla koliko je uzbuđena zbog promocije novog albuma.

- Bukvalno su mi se neke emocije pomešale kad sam se danas spremala za ovu promociju. Pre svega kad se setim šta smo sve prošli i kako smo na kraju došli do ovog albuma. Bukvalno smo ni od čega napravili nešto - kaže pevačica i otkriva da se sa svojom jačom polovinom svađala tokom nastanka albuma "Jedna ja".

- Između mene i Bojana nije bilo svađa, bilo je nekih kreativnih rasprava, zaista nije bilo nekih preteranih mimoilaženja u ukusima i u nekim odlukama. Bilo je neslaganja, ali ja sam dosta toga za ovo vreme naučila od njega i on od mene - rekla je Mia i otkrila da je i njena ćerka Ema poslušala mamine nove pesme.

- Ema je slušala album, najbolje reaguje na "Campari", za tu pesmu ima najbolju koreografiju - otkriva Borisavljevićeva i dodaje da je spremna na sve kada su spotovi za njene pesme u pitanju.

- Imam dosta hrabrosti kad su u pitanju muzički poduhvati. Svi sećaju kakav je bio moj spot za pesmu "Kako da ne". Mene ništa nije sramota. Nije mi glupo kad kažu da kopiram strane zvezde jer je bolje da spot liči na nešto, nego da ne liči ni na šta - rekla je pevačica i dodala da je nova tetovaža između njenih grudi, koja je privukla pažnju svih prisutnih, zapravo privremena.

- To je privremena tetovaža, ali mi se toliko sviđa da mislim da ću možda i da uradim. Legla mi je uz karakter, tako da mislim da ću definitivno tako da se istetoviram - rekla je Mia.

Izvor: Pink.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još