PREPOZNAJTE IH: Osam jasnih znakova da muškarac želi samo seks

Neki muškarci će učiniti sve samo kako bi vas odveli u krevet, a tek će onda pokazati svoje pravo lice.

A kako ne biste više nikad naseli na trikove takvih šarmera, ubuduće obratite pažnju na detalje koji će vam odmah otkriti da od vas ne želi ništa više osim seksa.

1. Ne postavlja vam puno ličnih pitanja

Možda će vas pitati koliko imate godina, čime se bavite i neko slično površno pitanje, ali ako samo želi da vas odvede u krevet, neće vas previše ispitivati o vašem ličnom životu jer ga i ne zanima.

2. Ne govori puno ni o sebi

Ako je dosta tajnovit oko svog ličnog života, i to može da bude znak da želi samo seks, a možda i nešto krije, na primer, da je u vezi ili čak braku. U svakom slučaju, s muškarcem o kojem ne znate skoro ništa svakako ne bi trebalo da budete intimni.

3. Izbegava upoznavanje s vašim prijateljima

Mnogo je teže povrediti nekoga kada upoznate osobe s kojima su bliski pa je njegovo izbegavanje vaših prijatelja mogući znak da s vama ne planira ništa ozbiljno.

4. Loše prihvata vaše "ne"

Kada ga odbijete, onda pokušava da vas na sve moguće načine nagovori da se predomislite i vaš razgovor se svodi samo na seks. Takav muškarac ga definitivno ni ne zaslužuje.

5. Odlazi kući odmah nakon seksa

Ili vam daje do znanja da je vreme da vi odete kući ako ste u njegovom stanu, ali u svakom slučaju nije raspoložen za grljenje i zajedničko spavanje. Ovo bi trebalo da vam bude prilično jasan znak da s vama ne želi ozbiljnu vezu.

6. Osećate se kao da vas ne poštuje

Muškarci koji žele samo seks obično smatraju da su komplimenti na račun izgleda dovoljan znak poštovanja prema ženi koju žele da osvoje. E, pa nisu!

7. Otvoreno vam kaže da ne želi ništa više osim seksa

Žene se često nadaju da mogu da promene muškarce, ali to se uglavnom ne događa. Zato, ako vam muškarac koji vam se sviđa otvoreno kaže da ne želi vezu, već samo seks, ili to prihvatite ili ga zaboravite.

8. Hvali se svojim seksualnim dostignućima

Ovakvi muškarci su najgori, a ako ne želite da i vi završite u jednoj od njegovih priča, najbolje bi vam bilo da pobegnete glavom bez obzira.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još