Za sredu 1. decembra 2010. godine

BEOGRAD, 1. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od srede najviše pišu o ekonomskim i političkim temama u Srbiji, objavljivanju američkih poverljivih dokumenata i poplavama u Crnoj Gori.

BLIC - "Orić će dobiti penziju od Srbije ako je zatraži", o pravu nekadašnjeg komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici i haškog osuđenika na penziju u Srbiji. "Tajne čuvamo po sistemu od pre 40 godina", o zaštiti dokumenata u Srbiji nakon objavljivanja američkih poverljivih dokumenata preko sajta Vikiliks.

VEČERNJE NOVOSTI - "Potop u Crnoj Gori" o opasnosti od poplava u toj državi. "Čitav svet bez maske" o objavljivanju američkih poverljivih dokumenata.

DANAS - "Očekuje se istina o ubistvu Đinđića i skrivanju Mladića" o objavljivanju američkih poverljivih dokumenata preko sajta Vikiliks i uticaju na Srbiju. "Vlada neće da sluša duvanske kompanije" o nameri Ministarstva finansija Srbije da poveća akcize na cigarete.

POLITIKA - "Statistika frizira bolji život" o zaradama u Srbiji i životnom standardu. "Rezolucija EP podržava Srbiju" o evropskim integracijama Srbije. "Niz propusta škole posle izbacivanja učenice kroz prozor" o slučaju u Irigu kada je jedna učenica izbačena kroz prozor.

mob/dar

Pogledajte još