TI SI TAJ KOJI MOJ ŽIVOT ČINI PREDIVNIM: Mirjana i Miloš Krasić obeležavaju jedanaestu godišnjicu braka

Bivši fudbaler "Juventusa", "Fenerbahčea" i "CSKA Moskva" Miloš Krisić i njegova supruga Mirjana obeležavaju jedanaestu godišnjicu skladnog braka.

Nekadašnji reprezentativac Srbije sa suprugom ima troje dece, ćerke Sofiju i Milu, kao i sina Mihajla, a u braku su od 2008. godine.

Na društvenoj mreži Instagram Mirjana je uputila emotivnu poruku voljenom suprugu:

- Ti si taj koji moj život čini predivnim. 11, ️volim te - napisala je ona.

Posle uspešne karijere i brojnih evropskih gradova u kojima su živeli, Krasići su za svoj dom izabrali Novi Sad. Krasićeva supruga je posvećena porodici, a završila je Pedagoški fakultet.

Tridesetpetogodišnji fudbaler je jednom prilikom ispričao kako su se upoznali:

- Upoznali smo se 2003. godine u Žablju, nadomak Novog Sada. Bio je turnir u fudbalu na kojem su igrali moj i Mirin brat, u istoj ekipi. Mene su danima zvali da dođem da ih gledam uz obrazloženje da se igra superfudbal, ali i da vidim koliko ima lepih devojaka u Žablju. I odem. Sećam se kada se utakmica završila, publika se razilazi, a ja ugledam nju. Tek se vratila sa mora, pocrnela, imala je neke bele naočari, puštenu kosu... Odmah sam odlepio! Pomislih, šta je ovo. Prišao sam joj i upoznali smo se - ispričao je Miloš svojevremeno za Blic Puls.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: milakrasic/Instagram

Pogledajte još