PROBLEMI SA TRUDNOĆOM: Nadežda Biljić u bolnici!

Nekadašnju učesnicu rijaliti programa "Zadruga", pevačicu Nadeždu Biljić stigli su novi problemi, zbog čega prolazi kroz novu životnu dramu.

Naime, Nadežda je u drugom stanju, a s obzirom na to da su se pojavili problemi njena majka Slavica došla je u Beograd i hitno je prevezla u Valjevo gde će biti smeštena u tamošnjoj bolnici.

Rekla je da je pretrepla veliki stres i da je to jedan od uzroka zbog čega su se pojavili problemi u trudnoći. Takođe, ona je istakla i da je plod mnogo nisko u njenom stomaku.

- Idem u bolnicu! Moraću da legnem večeras, jer mi je beba jako nisko. Imala sam neki stres i moraću malo da odležim. Idem sad za Valjevo, jako mi se slošilo. Jutros mi se slošilo. Stres, napor, sve i svašta. Moraću sad i da otkažem svirke. U stomaku je, a već me zaj*bava! Kad se rodi to će da bude haos - kaže Nadežda.

Mediji su preneli nedavno i informaciju da je trudna Nadežda napustila stan u kom živi sa dečkom, takođe nekadašnjim zadrugarom, Tomom Panićem. Isto tako, šuškalo se i da oni trenutno nemaju dovoljno novca za život.

Izvor: Informer.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.