ZDRAVKO ČOLIĆ PRETRNUO OD STRAHA: Suprugu Aleksandru napala pomahnitala obožavateljka!

Za Zdravkom Čolićem oduvek je vladala masovna histerija. Devojke su zbog njega činile razne ludosti, a jednom prilikom je deblji kraj izvukla njegova žena Aleksandra.

To je razlog zbog kojeg Čola u javnosti ne eksponira svoju suprugu sa kojom je gotovo dve decenije i ima dvoje dece. Iako je doživeo brojne neprijatnosti, najveća je definitivno bila kada je jedna obožavateljka posekla njegovu ženu po licu.

- Mnogo sam toga prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala jedna obožavatljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je malo okrznula, sva sreća bez većih posledica. Moja žena drugih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - kaže Čolić i dodaje da njegova žena nije ljubomorna i da razume njegov posao:

- Moja supruga je reagovala kako treba, ona razume moj posao. Mislim da deluje pozitivno na nju, doživljava to kao nešto lepo i dobro. Ta publika je godinama uz mene, zato verujem da zbog toga može samo da mu bude drago - rekao je Čolić.

On se prisetio i nekih drugih anegdota sa obožavateljkama:

- Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine, a jedna se onesvestila kada me je poljubila. Kaže Davorin Popović koji je to sve video, poljubila me i pala, a ja to nisam video jer je gužva bila ogromna.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: Aleksandar Kerekeš Keki

Pogledajte još