OBEZBEĐENJE SPREČILO FIZIČKI NAPAD: Dalila udarila na Tomovićevog pokojnog oca, nastao haos u "Zadruzi"! (VIDEO)

U Beloj kući nastao je totalni haos kada su posle višečasovne rasprave, Dalila Dragojević i Vladimir Tomović započeli sa žestokim uvredama koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Svi su posumnjali da je ona potajno zaljubljena u njega, a odmah nakon što je Lepi Mića želeo da odgovori na pitanje Mine Vrbaški, dogodilo se nešto što su svi očekivali.

- Ja mislim da si ti zaljubljena u Vladimira, pa zbog toga radiš ovakve stvari! Mićo, da li misliš da će njihov brak opstati? - pitala je Mina.

Kako je Dalila bila uporna u tome da isprovocira Vladimira i da ga samim tim navede na fizički kontakt, tokom noći je u nekoliko navrata pominjala njegovog pokojnog oca, a svima je poznato da mu je on bio najslabija tačka.

- Sve svađe moje sa Dalilom i Dejanom bile su na konto produkcije, ona zna da ona nema ništa protiv njih! - počeo je Lepi Mića.

- Ja imam pitanje! Kakvu ruku ima Dalila dok ti je mazala stopala? - pitao je Vladimir.

- Ja sam njemu mazala, čovek je imao žive rane, a ti nisi uspeo da namažeš onom kome je trebalo - rekla je Dalila.

- Ako posle ovoga neko ostane imun, onda ne znam! - rekao je Vladimir, a onda pokušao da nasrne na nju.

Obezbeđenje je brzinom svetlosti uletelo u Zadrugu, a on je bio toliko uporan da udari Dalilu iz besa da su svi zadrugari dali sve od sebe da ga zadrže i spreče da ona ostvari svoj cilj - da ga diskvalifikuje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.