KAD SAMO POMISLIM DA NEMAJU TATU: Gagi Đogani ronio suze zbog Lune i Nine (VIDEO)

Gagi Đogani sedeo je sa Radetom Lazićem u pabu, gde su pokrenuli temu oko denserove životne priče. Naime, kako je poznato, o čemu je Gagi nekoliko puta pričao, tokom razvoda od bivše supruge Anabela Atijas, sa kojom ima dve ćerke, Lunu i Ninu, denser se odao poruku, iz kojeg se na svu sreću izvukao.

Gagi je ispričao ceo put, kroz koji je prošao Radetu, a kad je spomenuo decu, Đogani nije mogao da suzdrži emocije, te je pustio gorke suze.

- Da nisi ti Gagi takav, ti ne bi ostvario to što si ostvario - rekao je Rade.

- Ja sam izabrao to, tu sam našao utehu, ali ima ljudi koji muški to podnesu, taj razvod, kao moj burazer, koji se razveo. Podneo je teško razvod, ali nije otišao u porok. Ja sam bio sam, moji su bili ljuti. Nisu mogli da mi pomognu, jer sam upao u očaj, ne kapiraš tu situaciju. Jednostavno ja nisam hteo da izađem iz toga, sestra, brat, deca, nema šanse. Ovo je smešno za mene. Izašao sam iz toga, više nisam u toj priči, zadnjih četiri, pet godina... Probudio sam se, pomislio sam na decu, manje više Lunu, više zbog Nine, pa sam rekao sebi da to više ne može tako. Kad samo pomislim da nemaju više tatu. Da mi je Luna rekla da ne uđem, da je smatrala da to ne mogu da izguram, onda ja to ne bih sigurno. Ja sam nju prvu zvao, mojima nisam pokazivao ugovor, zato što ja plačem. Nekako moja porodica prihvataju, to što mi se desilo sinoć, shvataju deset puta jače. Dok Luna neće to da shvati tako, bila je ovde, kao i Anabela... Marko Miljković mi je isto rekao da uđem, ali Lunin savet mi je mnogo značio - pričao je Gagi kroz suze.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.