OSAM GODINA JE ĆUTALA: Rada Manojlović otkrila kakvu je neprijatnost doživela!

Pevačica Rada Manojlović je, posle osam godina ćutanja, rešila da otkrije kakvu neprijatnost je doživela od prvog čoveka produkcije "Grand", Saše Popovića.

Radi su Filip Miletić i Miloš Roganović ponudili kompletan album "Dobrodošao u klub". Međutim, ona ga nije snimila, jer Saša Popović nije bio za to, a upravo on je u tom periodu birao pesme za zvezde "Granda".

Folkerka je to teško podnela, a detalje je ispričala nedavno:

- Svi znaju za Severinin album gde su "Bred Pit", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub". Ceo taj album sam snimila. Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: "Meni nije nešto ovo...". Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mesec dana nakon toga - rekla je Rada, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio kod Severine i rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme - rekla je Manojlovićeva i dodala da su joj Miloš i Filip nadoknadili gubitak ovog albuma tako što su joj napravili hitove "Marakana" i "Alkotest".

Izvor: Alo.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.