ON ME ČINI SREĆNOM: Ivana Španović progovorila o novoj ljubavnoj vezi

Osim sportskih uspeha, koji su u prvom planu, atletičarka Ivana Španović godinama intrigira javnost i svojim emotivnim životom. Kao bomba u septembru ove godine odjeknula je vest da je Ivana raskinula deset godina dugu vezu sa fitnes trenerom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je bila i verena.

Atletičarka je tada potvrdila da se razišla od Vladimira, ali je navela da su ostali u dobrim odnosima.

Njihova ljubavna priča počela je u Zrenjaninu nakon završenih Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. Sreli su se u gradu, a Ivana je bila ta koja je odlučila da započnu vezu i to samo jednom SMS porukom.

- Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučim da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo - ispričala je Španovićeva jednom prilikom i dodala da tada Vlada nije znao ko je "mala iz kluba", jer je Ivana sutradan njemu poslala poruku da se ponovo sretnu.

Nakon godinu dana zabavljanja počeli su da žive zajedno, a posle pet godina veze su se verili.

- Vlada i ja dugo se zabavljamo pa je veridba bio logičan sled događaja. On je stariji od mene šest godina, a zrelost koju oboje stičemo vremenom postala je nešto zbog čega ga sve više poštujem i volim. Predan je poslu kojim se bavi, veoma je ambiciozan i razume sve ono što mene, kao uspešnog sportistu, prati. Uživamo u svemu što delimo i stvaramo, pa smo hteli na neki način još više da učvrstimo našu vezu. Ne žurimo s tim, ali naše venčanje biće intimno. Imam mnogo ideja, ali neke detalje ipak ostavljamo samo za nas. Sigurno je da dobrog raspoloženja uz drage ljude neće manjkati - ispričala je Ivana prošle godine za domaće medije.

Međutim, kao grom iz vedra neba, umesto da odu pred oltar Ivana i Vladimir su raskinuli veridbu.

Nekoliko meseci nakon raskida, Ivana je ponovo pronašla sreću u ljubavi.

Sada je u srećnoj vezi sa novim izabranikom Markom Vuletom, sa kojim je nedavno bila i na zajedničkom putovanju u Poljskoj.

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana za domaće medije.

Izvor: Srpski telegraf/Blic.rs
Foto: ivanaspanovic/Instagram

Pogledajte još