RASKINULI ANA I DAVID?! Koraćeva otpratila Dragojevića sa Instagrama!

Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu u drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga". Oni se nisu libili da pokažu svoje emocije pred milionskim auditorijumom, a Davida su mnogi osudili zbog toga što je se prepustio strastima sa Koraćevom, s obzirom na to da je samo nekoliko dana pre toga njegova verenica Aleksandra Subotić diskvalifikovana.

Međutim, njima nije smetalo da nastave svoju vezu čak ni kada se Aleksandra vratila u rijaliti, a pre par meseci David je čak i zaprosio Anu dok su bili na putovanju u Turskoj. No, izgleda da je toj ljubavnoj idili došao kraj. Naime, Ana je sve fotografije sa Davidom na svom Instagram nalogu obrisala i čak ga je i otpratila sa ove društvene mreže!

Fanovima ovog ljubavnog para nije jasno šta se dešava, pogotovo zato što su pre samo par dana njih dvoje bili zajedno u Ivanjici, a pre manje od 24 sata, David je svoju verenicu tagovao u objavi na storiju, poručujući joj da je čeka na kafi. Šta se tačno dešava u životu ovog para, ostaje da se sazna.

Izvor: Pink.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još