UGLEDAJTE SE NA NJIH: Šta srećni parovi rade pre spavanja?

I dok svi spominjemo higijensku rutinu, čitanje knjige i pripremanje za naredni dan, postavlja se pitanje šta je s navikama koje vas emocionalno ispunjavaju? Kako piše "Your Tango", ove navike srećni parovi rade skoro svako veče pre spavanja kako bi osnažili svoju ljubav i vezu.

Idu da spavaju u isto vreme

Srećni parovi pokušavaju, kada god im obaveze to dopuštaju, da idu na spavanje u isto vreme. To im daje barem desetak minuta pre sna za razgovor, fizički kontakt koji im nedostaje tokom dana i jednostavno dodatno zbližavanje.

Sve elektronske uređaje ostavljaju sa strane

Ako ne želite da budete okrenuti svako na svoju stranu i da besciljno lutate društvenim mrežama, ostavite mobilne telefone i laptop računare u drugoj prostoriji i posvetite se jedno drugom. Ako vam je potreban alarm, bilo bi sjajno kada biste imali sat koji je ujedno i budilnik umesto da koristite mobilni za to.

Znaju da postave ograničenja s decom

Iako roditelji vole decu i treba da provode vreme s decom, to ne znači da treba da dopuštaju deci da spavaju s njima u krevetu. Važno je znati postaviti granice i uprkos roditeljskim obavezama ne zaboraviti na potrebe partnera i, na kraju krajeva, one lične potrebe.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Freestock.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.