BILA ŽRTVA NASILJA: Kristina Radenković progovorila o maltretiranju!

Voditeljka Kristina Radenković pre nešto više od mesec dana na svet je donela drugo dete, sina kome su ona i nevenčani suprug Nikola dali ime Rogan.

Radenkovićeva je ranije priznala domaćim medijima da je i sama bila žrtva nasilja.

Celokupno iskustvo na nju nije ostavilo štetne posledice, ali kako lepa voditeljka tvrdi bilo je bolno. Nekoliko godina nakon proživljenih maltretiranja, uspela je da se suoči sa nasilnikom.

- Imala sam iskustva u detinjstvu sa nasiljem. Konkretno, jedan dečko me maltretirao. Zanimljivo je da smo se pre par godina videli u izlasku. On sada radi kao socijalni radnik, verovali ili ne. Sve sam mu sasula u lice jer je bio nasilan i mnogo me nervirao. Kao klinka sam bila štreberka, mnogo sam volela da učim, pa sam ga zbog toga jako nervirala, pa me on gađao grudvom, otimao mi sendvič. Posle cele nedelje skupljam za topli sendvič, to nikada neću zaboraviti, a on uzme, pa mi odlomi pola. To kod mene nije bilo baš strašno, ali je bolelo. Vređali su me zbog proteze, zuba, zadnjice... Deca umeju da budu zla, ali mislim da se to rešava kod kuće. Svako dete je slika svojih roditelja. Ako dete trpi nasilje kod kuće, ono će izaći i tu agresiju usmeriti na drugu decu - izjavila je Kristina.

Poznata voditeljka dala je i svoje viđenje kako da se stane na put vršnjačkom nasilju.

- Živimo u takvom vremenu kada može o tome da se govori, pre nije moglo, niste imali kome da se požalite. A sada odmah u novine, na sve portala, sliku nasilnika u medije, pa da vidimo da li njegovoj mami i tati prija da im se sin slika za crnu hroniku.

Kristina je aktivna na društvenim mrežama, pa je kao i većina javnih ličnosti imala problema sa negativnim komentarima i uvredama od strane pratilaca.

-  Internet nasilje ne možete da zaustavite. Na primer, za mene su pisali da sam ružna, da imam noge k'o fudbaler, da izgledam kao da me voz udario po sred lica, eto to su neka vređanja - rekla je voditeljka.

Izvor: Alo.rs
Foto: krisradenkovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.