OSTALA BEZ OCA: Nataša Radan ne priča sa majkom godinama! (VIDEO)

Nataša Radan odmah je zaplakala kada je ugledala svoju najbolju drugaricu u novogodišnjoj čestitiki koje su ukućani gledali danas. Nataša je tokom svog izlaganja završila u suzama, nakon što je rekla da godinama nije u kontatku sa majkom.

Radanova je rekla kako je izgubila oca sa svega tri godine, a da su njeni odnosi sa majkom postali sve gori i gori, kako je vreme prolazilo. Najviše ju je pogodilo kada je, kako je Nataša navela, njena majka ostavila polubrata i polusestru ove zadurgarke.

- To je moja najbolja drugarica Kristina. Nisam sa majkom u kontaktu, tako da to nisam očekivala i to ne bi trebalo tako - rekla je Nataša, pa je nakon nekoliko minuta dodala:

- Dve godine nismo u kontaktu. Ne živimo zajedno od moje 18 godine. Tako da sa njom nikada nisam slavila. Ne mogu. Neću da pričam. Ne želim da me bilo ko sažaljeva zbog toga. Ne želim o tome da pričam. Celu priču niko ne zna i neću javno da je pričam. Izgubila sam oca kada sam imala tri godine. Kako sam rasla, sve sam bila u gorim odnosima sa majkom. Imam polubrata i polusestru koje stvarno najviše volim. Sa njima sam u kontaktu. Ona je ostavila i njih. Ne želim da imam komunikaciju sa njom. Ostavila ih je jako male. Brat je tada imao četiri godine, a sestra je imala sedam godina. Oni su sa očuhom. Ja od tada ne živim sa njima. Živim sama, čujemo se svakog dana. Sa majkom nemam nikakav kontakt - rekla je Radanova.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još