BIO SAM AGRESIVAN: Andrej Atijas priznao porodično nasilje u braku sa Anabelom!

Bivši muž Anabele Atijas, Andrej Atijas nedavno je napustio kliniku za odvikavanje od pića, a sada je potpuno otvoreno progovorio o svemu ovome.

- Anabela i ja se nismo razveli zbog mog problema sa pićem, ali to je sigurno uticalo. Kad god bi nastupio neki problem, ja bih se napio. U tom pijanstvu uradio bih nešto deset puta gore nego da sam bio trezan, bio bih deset puta agresivniji. Ali nije istina da sam prema Anabeli bio nasilan, kao što su pisali, iako jesam razbijao i lupao po kući. Porodično nasilje se u tom trenutku jeste događalo, ali nikada je nisam udario - izjavio je Andrej i nastavio:

- Anabela, moj otac i kum organizovali su intervenciju, kao u filmovima, objasnili su mi da imam problem i da su tu da mi pomognu ali da ako ne budem želeo da nešto preduzmem, dići će ruke od mene.

- Prelomio sam kad sam shvatio da sam prestao da se javljam svima, čak sam ignorisao i roditelje i Anabelu. Pojavljivao sam se pijan iz jedne države u drugoj. Tek sada vidim koliki sam problem zapravo imao, koliko me je to kočilo u životu, ali i u braku. Često se dešavalo da zaspim na Anabelinom koncertu ili usred kluba. Pred dolazak na kliniku, baš sam počeo da preterujem - nastavio je svoju ispovest Atijas i dodao:

- Blankica sve zna i sve smo joj rekli. Sa njenih šest godina, sve je veoma zrelo shvatila i prihvatila. Nije bilo izbora, sem da joj kažemo istinu. I sama je shvatala moj problem kada bih uveče došao kući i zaudarao na piće. To mi je i govorila, nije želela da bude pored mene. Rekao sam joj da se sada lečim od pića i samo sam je zamolio da ne priča nikome u vrtiću da ne bi njoj bilo teže zbog toga.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: atijasandrej/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.