SONJA JE BILA MOJA NAJVEĆA LJUBAV: Aca Lukas otvorio dušu

Velika zvezda folk muzike na ovim prostorima svakako je Aleksandar Vuksanović iliti Aca Lukas! Njegov život, veoma turbulentan, obeležile su razne situacije, kakve mnogima ne bi ni u snu pale na pamet.  Vrhunskog glasa, velike harizme i posebnosti koju nosi, Lukas bi danima i noćima mogao da priča o sebi i šta mu se sve dešavalo.

Nakon brojnih turbulentnih situacija, Aca sa lakoćom sada priča o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom sa kojom ima ćerku Viktoriju.

- Sonja jeste bila moja najveća ljubav. To sam osećao i ne krijem. Sad je to sećanje ali do kraja života će biti neprikosnovenost moga života kao majka moje najmlađe ćerke Viktorije, kao što su i majke moje starije dece. Kad prođeš patnju i žal, možeš da pričaš trezveno o rastanku - kaže Lukas i dodaje:

- Nikoga ne krivim za razlaz i jednostavno brak je prestao da funkcioniše, što znači da jedan događaj nije presudio. Niti njena prevara niti moja nisu krive za razlaz. Ja znam da je život sranje jer je težaki što pre to shvatiš, lakše ti je i srećan si. 

- Sada Sonja i ja normalno komuniciramo i odem kod njih kući, kod Viktorije, pa i čalabrcnem nešto tamo. Viki i ja smo mnogo vezani i njeno rođenje me je popravilo kao oca. Mnogo sam postao bolji otac prema svim naslednicima zato što sam postao zreo kada sam Viktoriju dobio. Pre 30. ne bi trebalo praviti decu, to je moje viđenje - ispričao je pevač.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još