OTKRILA ISTINU O RASKIDU SA DAVIDOM DRAGOJEVIĆEM: Ana Korać nova učesnica "Zadruge" (VIDEO)

Veliki šef odlučio je da napravi pravo novogodišnje iznenađenje, te je rešio da uvede još jednu zadrugarku u Belu kuću koja će sigurno mnogima pomrstiti konce. Voditelj Darko Tanasijević ugostio je u studiju Anu Korać, koja je odmah po ulasku otkrila sve o navodnom raskidu sa njenim verenikom Davidom Dragojevićem.

Kako se spekulisalo, o raskidu govorile su činjenice da je Koraćeva otpratila svog verenika sa Instagrama, kao i da je obrisala sve zajedničke fotografije sa društvene mreže. U razgovoru sa Darkom, Ana je otkrila šta se zapravo desilo.

- Istina je da sam obrisala fotografije, ali nismo raskinuli. David je i dalje moj dečko i moj verenik. Mi nismo imali svađe, ali smo se tad posvađali zbog gluposti, neki moj crvić sumnje. Ja sam izašla iz stana, živimo zajedno, ja sam samo izašla iz stana, nisam mogla da budem tu. Otišla sam na parkig i počela sam da plačem, bukvalno kao da mi se ceo svet srušio. Ja sam drhtala i brisala slike. Zvala sam najboljeg prijatelja, da vidim šta da radim. Bila sam kao dete, mislila sam se: "Šta bez njega". Nisam mogla da spavam, drug je hteo da razgovara sa Davidom. Čisto neke moje bubice, nešto sam ga pitala, na šta on nije hteo da mi odgovori. Kada sam shvatila da sam obrisala sve fotografije, tako sam upala u depresiju, kao da sam sama. Baš mi je bilo krivo, sad mi je odvratno. Još ulazim sad sama, on me gleda od kuće. Kajem se što sam to uradila - otkrila je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još