VERUJE U DEDA MRAZA: Dragana Mirković srećna ispraća 2019. i dočekuje Novu godinu

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a njena popularnost ne jenjava od samog početka njene karijere, koju je započela pre 35 godina.

Iako deluje kao neko ko sve konce ima u rukama i pravi planove, Dragana je za portal Pink.rs priznala da nije od onih koji prave novogodišnje odluke, već voli da se stvari odigravaju spontano.

- Da budem iskrena, ja nikad nešto specijalno ne poželim niti napravim neki plan, prosto volim spontanost, da mi se u hodu neke stvari dešavaju jer sam onda nekako ja najsvežija da dam potpuno sebe publici. A ovako kad sve nešto unapred pripremaš, sve planski, nekako se izgubi ta neka svežina. Tako da ja ništa nisam planirala za 2019. godinu, a poznato vam je da je bila fenomenalna, moja publika je obarala rekorde gde god smo bili i pozdrav za moje fanove, oni su najbolji na svetu. Tako da ja opet ništa neću planirati, a ako mi 2020. godina bude upola kao ova, ja ću biti presrećna - iskrena je Dragana.

Iako odavno to nije, Dragana priznaje da je i dalje dete u duši, te da veruje u Deda Mraza.

- Ja želim da verujem. Ja sam, u suštini, jedno veliko dete, nekad mi se Marko i Manuela smeju zbog toga, oni ne veruju više, gde ćete vi tinejdžere uveriti u tako nešto. Međutim, ja pokušavam da ih naučim da je jako lepo verovati u neke stvari i da si nekako tada mnogo pozitivniji, osoba ostaje duže dete, a to dete je svima nama potrebno da bismo bili dobri ljudi, pozitivni, da širimo ljubav među ljudima, a ako izgubimo to dete u sebi, to nije dobro. Tako da sam ja zadovoljna što sam jedno veliko dete i što svoju decu time zabavljam, ja uživam u tome. Volela bih da postoji Deda Mraz, ali nema veze, ja ću verovati u to - iskrena je Dragana.

Kada su u pitanju pokloni ispod jelke, Dragana je priznala da ne traži od svojih članova porodice ništa specijalno, već da su joj neke stvari mnogo bitnije.

- Mi nikad ne govorimo jedni drugima, čak ni deca ne traže nešto na poklon. To je nekako postalo kao nešto što treba da se uradi, da poklon stoji ispod jelke. Međutim, ja mislim da je poklon nešto mnogo više u vreme praznika, a to je davanje sebe. Vreme praznika je jako dobro da pokažeš koliko voliš nekog, a to pokloni ne pokazuju, već neka porodična atmosfera koja najviše pokazuje koliko smo vezani i koliko volimo jedni druge, i tu vrstu poklona ja najviše volim. E sad naravno nešto ispod jelke mora da se nađe reda radi i hvala njima što se trude da me obraduju, ali meni to ne znači toliko, mnogo više mi znači to što smo za praznike zajedno - iskrena je pevačica.

Upitana koja je njena novogodišnja želja za sve ljude na ovom svetu, Dragana je odgovorila:

- Želim vam ono što ja najviše želim u svim godinama, i unazad i ubuduće, da smo živi, zdravi, veseli, zaljubljeni, da svi budemo pomalo deca, to je obavezan začin. To je ono što ja, dragi moji, vama želim, volite se, budite voljeni i uživajte u životu, treba naučiti kad tad šta je umestnost življenja, a to je ljubav.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još