VELIKI REZOVI SU IZA MENE: Nataša Bekvalac otkriva po čemu će pamtiti 2019. godinu

Za pevačicu Natašu Bekvalac godina na izmaku je bila prelomna, jer je pre nekoliko meseci i zvanično stavila tačku na turbulentan brak sa biznismenom Lukom Lazukićem. Ali plavokosa Novosađanka naglašava da 2019. neće pamtiti po tome, već po lepim stvarima i veruje da je takvi trenuci očekuju i u 2020. godini. Atraktivna pop zvezda će 14. februara nastupiti u beogradskoj "Štark areni", gde će održati najveći solistički koncert u karijeri, povodom 20 godina rada.

- Ovu godinu ću pamtiti po promenama nabolje, velikim rezovima, hrabrim i dobrim odlukama, po poslovnom uspehu i po ljubavi porodice i prijatelja - kaže Nataša Bekvalac, koja će za najluđu noć nastupiti u Beču, a dan kasnije u Budvi.

- Poželeću da se i u novoj godini takva atmosfera nastavi, jer mi ništa više za sreću nije potrebno.

Koncert ćete održati na Dan zaljubljenih, kakvu poruku želite da pošaljete?

- Već nekoliko meseci moja ekipa i ja svakodnevno pripremamo "S.O.S. za ljubav šou". Ovo je za mene najveći poduhvat, mnogo je tu kreativnog rada, ali i stresa, mnoštvo problema i prepreka koje prevazilazimo. Ceo koncert će biti u atmosferi ljubavi i zato smo odabrali ovaj simboličan dan. A tokom nastupa provlačiće se prelepe poruke koje propagiraju muziku, kao govor duše, dobrotu i ljubav.

Da li ste se posle svega emotivno "rehabilitovali", smatrate li da je vreme za novu ljubav?

- Svaki stres sigurno ostavlja trag. Ali ne postoji ništa što ljubav ili vreme ne mogu da ublaže i saniraju. Nisam ni imala vremena za tugu. Mislim da sam poprilično "neoštećena" i sačuvana. O novoj ljubavi ne razmišljam, jer sve dođe u svoje vreme. Ništa se kod mene nije promenilo, ništa ne planiram, niti očekujem. Samo živim svoj život. Moja loša iskustva su lekcije koje nisu doprinele tome da se suštinski bilo šta promeni. Ljubav je jedino u šta verujem, a zajednica sa partnerom koji te poštuje i voli je najlepše što može da se dogodi ženi.

Ko vam je najveći oslonac u životu?

- Neki kažu Bog, neki smatraju da je to ljubav, a neki kažu energija. Sve je to moj veliki oslonac. Ali i porodica, roditelji i sestre. Imam i predivne prijatelje i ljude sa kojima sarađujem. Važno je da moje okruženje bude zdravo i da su nam slični prioriteti i sistem vrednosti, da mi je u takvom društvu uvek prijatno i udobno.

Kako vaspitavate ćerke Hanu i Katju?

- Teško mi je rečima da objasnim način na koji ih vaspitavam. Smatram da deca treba da budu okružena ljubavlju, sigurnošću i bezbrižnošću u porodici. Moje ćerke svakako jesu. Mislim da se deca rađaju sa karakterom, pa tako i nije svako vaspitavanje pogodno za svako dete. Njih dve su potpuno različite, samim tim i način na koji im pristupam, jedino kod ljubavi nema greške. Hana je uvek bila blage naravi i karaktera, pitoma je rođena. Katja od rođenja ima čvrsti stav, veoma je tvrdoglava i pomalo buntovna. Ali svaka je na svoj način savršena.

Kako kao majka gledate na odluku suda da Severini Kojić oduzme starateljstvo nad sinom?

- I sama sam imala veoma mučan sudski proces, to je nešto najstrašnije što mi se u životu dešavalo. Kao majka duboko sam potresena, ali uvek verujem u dobro i srećan kraj.

Budući da je vaš otac Dragoljub fudbalski trener, da li pratite fudbal ili neki drugi sport?

- Moram da priznam da nikad nisam bila žena kojoj je to preterano interesantno, mada volim da pogledam utakmice koje su važne za našu zemlju. Uz oca i Danila počela sam da simpatišem fudbal i vaterpolo, ali nisam fan.

Na pitanje kakva su joj interesovanja mimo muzike, Nataša kaže:

- Sve što je umetnost, sfera je mog interesovanja. Još odmalena sam to osetila. Kroz muziku, na sreću, imam dodir sa ljudima koji vrlo slično osećaju i razmišljaju kao ja i koji su u raznim sferama umetnosti. Ta vrsta kontakta i prijateljstava je lek i hrana za moju dušu.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.