JOŠ SAM MLADA ZA UDAJU: Anastasija Ražnatović iskreno o ljubavi sa Đorđem Kuljićem

Anastasija Ražnatović (21) kaže da joj još uvek ne pada na pamet da se uda. Cecina ćerka je dve godine u srećnoj vezi sa Novosađaninom Đorđem Kuljićem (30), ali ne planira pred matičara jer joj je trenutno karijera na prvom mestu.

S druge strane, Anastasija će svoju majku svesrdno podržati ako odluči da 2020. godine ponovo stane pred matičara.

- Neću skoro da se udam, jer mi to nije prioritet u životu. Staću pred matičara kada dođe vreme za to ili kada mi bude suđeno. U ovim godinama mi je bitna karijera i trudim se da maksimalno budem posvećena tom polju, a ne udaji i bebi - kaže Anastasija i odgovara na pitanja o tome da li savetuje majku da se ona uda.

- Mislim da to nije nešto na šta ja mogu da utičem. Ako nađe adekvatnog partnera i poželi da se uda, biću joj podrška - objašnjava mlada pevačica i dodaje da njena veza zapravo i nije u tolikoj meri "veza na daljinu".

- Oboje veći deo vremena provodimo u Srbiji, tako da smo često zajedno. Nemamo problema što sam u Beogradu, a on u Novom Sadu.

Anastasija priča da se odlično slaže sa novopečenom snajkom Bogdanom.

- Ona je divna devojka i odlično se slažemo. Nije naporna trudnica, veoma lepo podnosi sve to. Što se tiče imena za dete, Veljko i ja smo se još pre 10 godina dogovorili: Onaj ko prvi dobije muško dete, nazvaće ga po našem ocu.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još