GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

JARAC

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine, najavljuje značajne promene. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od aprila meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom koje stičete sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom u okruženju, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose.

Ljubav:

U odnosu sa voljenom osobom, možda vam ponekad neće biti lako da sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka produženim raspravama. Faktor vremena za vas će imati korisno značenje. Iksristalisaćete svoja osećanja, a sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Nezavisno od emotivnog statusa i godina, događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od 7. februara i u periodu od 11. marta i tokom aprila meseca. Idealnu priliku da krunišete svoju ljubavnu vezu ili da osetite ljubavnu harmoniju imaćete od avgusta meseca, u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Posao:

Polako gradite novu viziju u skladu sa svojom prirodom megalomanske ciljeve. Početkom godine ćete aktivno učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju. Na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. U periodu od 5. februara do aprila meseca, treba da donesete neke važne odluke kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Priliku da uvećate svoje "bogatstvo" i da investirate u nekretnine ili da uvećate finansijske prilive imaćete od 9. juna. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Osobe koje se bave nekim vidom javnog zanimanja, medijima ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i od oktobra meseca.

Zdravlje:

Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 3. do 17. maja, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra meseca.

Sugestije:

Udružite svoje interese sa bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju. U skladu sa svojom prirodom potrudite se da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao. Dolazi vreme koje vam donosi uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove koji će vas pratiti. Vaša ideja vodilja za 2020. godinu glasi – hrabre sreća prati!

Pogledajte još