GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RIBE

Za vas zvezdano nebo tokom 2020. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti. Favorizovano je vaše četvrto i osmo polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju razne oscilacije, iznenadne prilike, ali i dobitak na svim poljima. Budući da se vi sjajno snalazite u svim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali i brojne nagrade ili priznanja koja će vas pratiti. Sreća vam je naklonjenja i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, počnite prvo sa promenama u sebi i na sebi, učinite to slobodno sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

Ljubav:

Početkom godine pratiće vas pozitivno raspoloženje i otvoreno ćete pokazivati da vas raduju novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podržavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. U periodu od 2. februara, učinite sve što je potrebno da ostvarite harmoničan ljubavni odnos, ako ste slobodnog emotivnog statusa očekuje vas nova ljubavna romansa ili uzbudljiva avantura. Tokom juna meseca pratiće vas faktor sreće u raznim situacijama ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca.

Posao:

U periodu od 11. januara i početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Vi se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima i umete sugestivno da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna meseca. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije kojima raspolažete, naročito u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Zdravlje:

Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 10. do 19. aprila, od 13. do 23. jula, i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Važno je da se prepustite unutrašnjem ritmu iz nove izazove koji će vas pratiti. Proširite listu raznovrsnih zahteva i postavite visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.

Izvor: Astrolook.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još