GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

BIK

Za vas zvezdano nebo tokom 2020. godine, donosi značajne promene i "zlatne rezultate". Jupiter u vašem petom polju – potencira uspeh i dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor "sudbinske sreće" je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere. Uz svo znaje, iskustvo ili umenje koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način.

Ljubav:

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. U periodu od 9. januara, prihvatite ljubavni izazov i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas prati u martu, junu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesatni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

Posao:

Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike i imali priliku da stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara meseca. U periodu od marta meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh vas očekuje tokom maja i septembra meseca. Sjajno ćete se organizovati pod različitim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima sada imate šansu da uvećate svoj kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra.

Zdravlje:

Stresne situacije kroz koje prolazite povremeno imaju uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 3. do 11. marta, i od 27. maja do 14. juna.

Sugestije:

Vama 2020. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredelite za novi koncept. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Pogledajte još