GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RAK

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine, naglašava vaše drugo, peto i šesto polje, te najavljuje novi uspeh i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Prolazićete kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u skladu sa svojom prirodom često ćete biti za korak ispred drugih. Očekuju vas sjajne prilike u polju stvaralaštva i napredovanje na statusnoj lestvici. Potrebno je da ostanete dosledni u svojim velikim ciljevima, a pokazaće se da vas očekuju razna potkrepljenja i nagrade za kompletno zalaganje. U skladu sa svojom potrebom da se ističite uvek kada postoje mogućnosti da ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom.

Ljubav:

Obratite pažnju na zanimljive kontakte i dobre prilike koje vas očekuju početkom godine. Potrudite se da donesete važne odluke i da ih sprovedete u dogovoru sa bliskom osobom. U ljubavnom odnosu umete da dominirate i ponekad, ako situacija izgleda suviše komplikovano vi u deliću sekunde uspevate da osmislite dobar plan ili rešenje. Partner će možda često delovati iznenađeno vašim reakcijama, ali skoro svaku situaciju vi ćete okrenuti u svoju korist i na način koji za vas predstavlja srećan epilog. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati, naročito u periodu od 21. februara, zatim tokom aprila i juna, kao i krajem godine. Za vas je ova godina idealna prilika, da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status.

Posao:

Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i rešenja, naročito kroz razne poslove u domenu privatnog sektora ili za uvećanje imovinskih vrednosti. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 5. februara, tokom marta i aprila meseca. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja donosi značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju na koju će se mnogi ugledati. Očekuju vas značajni rezultati kroz samostalnu delatnost ili, ako se nalazite na nekoj upravljačkoj poziciji predstoji vam ubrzano napredovanje tokom juna, oktobra i novembra meseca. Za sve koji se bave sportom, umetnošću ili turizmom sada je prilika da zablistate pred širom publikom ili "izvan granica".

Zdravlje:

Moguće je da će vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 5. do 19. marta, zatim od 4. do 20. septembra, kao i sredinom decembra meseca.

Sugestije:

Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti koje su pred vama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. Godina 2020. za vas može biti zlatna prekretnica i "carska godina". Planetarni aspekti vam donose sjajne mogućnosti za investiranje u sebe, ali i u razne prioritete koje ste sebi postavili. Nemojte zaboraviti da ponekad treba tražiti "nemoguće", jer osnovne i moguće stvari dolaze same po sebi.

Pogledajte još