GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

LAV

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine predstavlja ostvarenje ljubavnih snova i uspon na životnoj lestvici. Planetarni aspekti favorizuju vaše sedmo, deseto, deveto i jednaesto polje. Sada imate sjajnu priliku da razmenjujete energiju sa bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa ljubav. Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija.

Ljubav:

Ova godina će biti najbolje vreme za rešavanje ljubavnih dilema ili problema, ako ih umate. Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način. Savetuje vam se da pokušate bolje da razumete potrebe vašeg partnera, nego da ih prisiljavate da oni prate vaše. Ponekad odnosi zahtevaju i malo kompromisa kako bi se stvari poboljšale. Ako se udružite, možete pomerita planine zajedno. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu i u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači. Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na period od 12. januara, 4. marta, 11. jula i 8. novembra. Čak i ako ste nedavno prekinuli vezu, 2020. godina se može pokazati blagoslovom za vašu ljubav i mogla bi dovesti do obnavljanja stare prekinute veze.

Posao:

Ova godina obećava rast, širenje poslovnih mogućnosti i doneće ogromne promene za sve radne ljude. Imate dobar predosećaj kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 21. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas populatnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. Period od oktobra će se pokazati veoma plodnim, uključujući isplate, više pozicije i povećanje zarada.

Zdravlje:

Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 4. do 19. aprila, i od 7. do 15. oktobra.

Sugestije:

Vama 2020. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Radost delite sa bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspeh i sreća proizilaze iz povezivanja i bliskosti sa "odabranim osobama". Posmatrajte sve u duhu optimizma i partnerstva - jer "faktor sudbinske sreće" uvek na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je bliska osoba na vašoj strani. Partnerstvo i udruživanje je formula vaše sreće, uspeha i blagostanja.

Pogledajte još