GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

DEVICA

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine, posebno protežira vaše osmo i jedanaesto polje. Prolazićete kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete lepršavo i originalno, kao i da se razlikujete u odnosu na okruženje. Bez obzira na prepreke da kojima ćete se suočavati, očekuju vas srećna razrešenja, nove radosti i veličanstveni uspeh. Ovo je period koji donosi raznovrsne kontakte i posebno otvaranje mnogih vrata koja su vam do sada delovala kao neodostupna ili zatvorena. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili prikrivene znakove koji će vas pratiti tokom naredne godine.

Ljubav:

Ono što drugi ne mogu – za vas sada predstavlja radost srca, novi izazov i ostvarenje. U ljubavnom životu pratiće vas nova sreća i interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Očekuju vas značajni događaji posebno u periodu od 31. januara, aprila i juna meseca. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju pomalo nesvakidašnje ili kao neka nadrealna ljubavna priča. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, te ćete birati ono što je vašem srcu najbolje ili vašim očima najlepše. Očekuje vas uživanje u ljubavnom odnosu od 8. avgusta i od 10. oaktobra. Pred vama je period novog procvata, koji će vam doneti čudesni unutrašnji sjaj i najlepši užitak u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu.

Posao:

Zahvaljujući dobrim okolnostima koje vas očekuju u narednom periodu možete da plasirate svoje poslovne vizije na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od 11. januara i tokom februara meseca. Novi uspeh donosi i svest o određenim privilegijama sa kojima ćete raspolagati. Mudro je da uvek spajate ugodno sa korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze kroz koje prolazite, već i za dalju perspektivu koja vas očekuje. Imaćete sjajnu podršku na raznim stranama i pratiće vas faktor sreće, čak i u nekim za okolinu "bezizlaznim situacijama". Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, pisanjem, kretivnim i umetničkim zanimanjima očekuje vas značajniji uspeh od aprila, tokom oktobra meseca i krajem godine.

Zdravlje:

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, stomačne iritacije, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam, i izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 20. februara do 12. marta, i od 12. do 24. decembra.

Sugestije:

Za vas početak 2020. godine najavljuje neke radosne, uzbudljive i romantične događaje, koji će vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba. Jupiter – planeta "velike sreće", vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i "zlatne plodove". Ako imate jaku veru, dobru volju i dovoljno ljubavi sve je moguće promeniti na način na koji priželjkujete kao najlepšu sreću. Ponekad sreća dolazi iznenada ili pod neobičnim okolnostima, jer život je najlepše čudo koje se dešava.

Pogledajte još