GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VAGA

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine, najavljuje niz događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je godina koja posebno naglašava vaše prvo, dvanaesto i četvrto polje. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju Vas značajni dobici koji će vam život učiniti lepšim i udobnijim. U skladu sa vašom inspiracijom mogući su neobični obrti koji donose uspeh i sreću. Sada imate priliku da po potrebi kombinujete lični nastup i samostalno sa zajedničkim delovanjem. Ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za srećniju i lepšu budućnost o kojoj drugi sanjare.

Ljubav:

U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja koja če vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete želeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom. Na sreću, vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim "izvorima radosti". Budite oprezniji u periodu od 13. do 21. januara kako ne biste doneli ishitrenu odluku koja poremetila vaš odnos sa bliskom osobom. Uživaćete u mnogim prijatnim situacijama tokom februara, marta, juna i u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da obogatite sa novim iskustvom ili da ulepšate svoj ljubavni odnos. Ako ste slobodnog emotivnog statusa od 21. novembra, očekuju vas novi kontakti i neko ko će vas poptuno okupirati.

Posao:

Početkom godine bićete angažovani u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u peruodu od 3. februara. Početkom marta bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji, na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, juna i oktobra meseca. Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan "utisak" koji ćete ostavljati u širim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija ili trgovine začetak ugovaranja ili angažovanja u prvoj polovini godine, doneće vam više nego očekivane rezultate krajem godine.

Zdravlje:

Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima ili kada se nalazite pod jačim stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 29. aprila do 13. maja, i zatim od 26. oktobra do 9. novembra.

Sugestije:

Za predstavnike vašeg znaka 2020. godina donosi obilje novih, interesatnih i dinamičnih dešavanja u svim oblastima. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za "dobitkom" i uspehom. Prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Radost i sreća se uvek uvećavaju kada je delite sa dragim osobama. Očekuje vas sjajna prilika da pomerite skoro sve subjektivne granice koje ste ostvarili u svojim poslovnim ili privatnim afirmacijama.

Pogledajte još