GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

ŠKORPIJA

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine, predstavlja veličanstveno ostvarenje na svim životnim poljima ili uspon do srećnih zvezda. Posebno je protežirano vaše prvo, drugo i deseto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam doneti obilje radosti, uspeh i sreću u svim oblastima. Na vama je da pomerite svoje subjektivne granice i da zajednički život učinite čarobnim. Ovo je godina kada treba da verujete u čuda i u skladu sa svojom prirodom da ih ostvarite na najlepši način ili u potpunosti. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i razne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima.

Ljubav:

Ovo je godina koja obećava i ljubavni procvat. Uživajte u svim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, jer za početak i to je važno kako biste sačuvali jaku volju i želju da pre ili kasnije ostvarite sve ono do čega vam je stalo. Od 11. januara, obratite pažnju na nova poznanstva, kontakte ili priliku da doživite neko nezaboravno iskustvo. Vi umete da pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da vas dodatno motivišu. Period tokom marta, aprila i juna donosi nova ljubavna uzbuđenja i nove odluke za život u dvoje. Ako ste slobodnog emotivnog statusa rešićete da gradite porpdični život, a ako imate partnera očekuje vas nova harmonija. Radost srca je impuls koji vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u punom sjaju u odnosu sa voljenom osobom u periodu od juna i oktobra meseca, kao i krajem godine.

Posao:

Početkom godine vas očekuje niz novih okolnosti, a neko će vas podsticati na aktivnu ulogu i na nova ili drugačija rešanja. Uživaćete u harmoniji na radnom mestu. Učinite sve što je moguće da unapredite svoju karijeru i biznis. Imaćete pozitivno i zdravo radno okruženje sa vašim kolegama i vašim nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati i visoko ocenjeni ili nagrađeni. Od 05. februara, mudro prihvatite sve što može da doprinese dugoročnijem i trenutnom uspehu, jer pravilno doziranje i izvesnog stepena rizika predstavlja dobar način da zadžite privilegovanu poziciju u odnosu na saradnike. Očekuje vas značajniji uspeh u periodu tokom februara, aprila i juna meseca, naročito ako se bavite sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom. U dugoj polovini godine imaćete sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Ako postavljate ciljeve na viši nivo – više ćete redovno dobijati ili profitirati.

Zdravlje:

Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom i zdravstvenom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 5. do 17. januara, i zatim od 28. juna do 16. jula.

Sugestije:

Pred vama su novi izazovi koji predstavljaju put ka velikom uspehu i sreći. Sada imate priliku da promenite sve ono što nije dovoljno po vašoj meri ili ukusu. A vi najbolje umete da procenite i pravi trenutak kada treba delovati. Prijatelji i bliža okolna će uvek u potpunosti biti na vašoj strani. Svaki trag uspeha koji ćete ostvariti u periodu tokom naredne godine će ojačati vašu ukupnu poziciju. Sreća je i kada postoje dobre mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće, ali i da pomerate granice mogućeg. Pozitivan uticaj Marsa, Urana, i posebno Jupitera protežiraju vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo.

Pogledajte još