GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

STRELAC

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. godine, obećava obilje sreće i ostvarenja u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Amor će češće boraviti na vašem ramenu, te osluškujte glas ljubavi. Favorizovano je vaše treće, peto i sedmo polje – Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun i Uran garantuju ostvarenje najlepše "životne bajke". Potrudite se otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe. Sreća je da ste uvek u društvu bliske osobe ili da uvek birate najbolje društvo sa kojim delite trenutke radosti i nadahnuća.

Ljubav:

Početkom godine uživaćete u ljubavnoj romansi i bićete inspirisani da ostvarite neke nove zajedničke snove. U ljubavnom životu partner vam je privržen i pokušavaće da vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da vam godi i da vas hrani onom čudesnom energijom. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili u odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao izuzetno vredan dar koji ste već duže iščekivali. Od 14. februara možete da uživate u raznim čarima svog ljubavnog života. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u vama će neprekidno buditi nove ideje i podsticaće vas na veliku radost. U periodu tokom marta, maja i jula meseca, ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Nova dešavanja koja će vas ispunjavati ljubavnim talasima očekuju vas u periodu od 28. oktobra, tokom novembra i u drugoj polovini decembra meseca.

Posao:

Tokom naredne godine imaćete novu priliku da se edukujete i da proširite svoje sazajne vidike i kontakte u raznim pravcima. Većinu događaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima, naročito u periodu od 8. januara, tokom marta, maja, septmebra i novembra meseca. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil ili vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Uspeh vas očekuje u javim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umeća ili novca.

Zdravlje:

Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Naglašeni aspekti sa Jupiterom i Marsom doneće vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 29. aprila do 9. maja, i od 31. jula do 17. avgusta.

Sugestije:

Pratiće vas splet srećnih okolnosti i pozitivnih obrta u raznim situacijama. Ako ste dovoljno nadahnuti i predani čuda su moguća, i uvek postoje dobra rešenja i srećan ishod. Na vama je da pratite svoje želje, jer očekuju vas "zlatni plodovi" na raznim poljima. Godina 2020. za vas može predstavljati ostvarenje najlepših snova. Prisustvo Jupitera u vašem trećem polju deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti vam pomažu da ostvarite i neke "vrhunske ciljeve".

Pogledajte još